Brokenly Sapping Newsstand - Sweet As The Moment When The Achicatz Went "Pop"

Tappat bort tänderna

Posted May 30, 2014, 10:09 p.m. By achicatz

Min ena dotter har lyckats att slarva bort två tänder nu som hon har tappat och nu är hon alldeles förstörd av att hon inte hittar dom. Jag har sagt till henne att hon inte ska hålla på och gå omkring med lådan som hon har tänderna i hela tiden, därför att till sist så kommer dom att vara borta. Så nu har jag sagt till henne ytterligare en gång till och vart faktiskt lite arg på henne för att hon inte lyssnar och sa till henne att hon får skylla sig själv. Jag har lovat att jag ska leta efter dom nu när hon inte är hemma, men då måste hon lova att låta bli den där burken nu och låta bli tänderna som ligger däri. Annars kommer jag att ta den ifrån henne helt och hållet.