Brokenly Sapping Newsstand - Sweet As The Moment When The Achicatz Went "Pop"

Åskan som gick.

Posted Dec. 3, 2015, 8:25 p.m. By achicatz

Solen strålar igen efter regnet som öste ner nyss och åskan som dundrade i fjärran har dragit bort igen. Det är härligt på hösten för åskan och regnen är inte lika ihållande på nåt vis. Jag kommer ihåg en gång för länge sedan när jag bodde i stor stan hur fyra åskfronter möttes just där och det åskade och blixtrade samtidigt i vad som kom att kännas som en evighet! Då tyckte till och med jag att det var lite läskigt faktiskt. Jag som annars inte alls är rädd för åska fast jag har en sund respekt för den och ligger inte gärna och badar i sjön när åskan går. Min mormor var sjukligt rädd för åska och för att hjälpa mig så sa morfar alltid åt mig att inte vara rädd.