Brokenly Sapping Newsstand - Sweet As The Moment When The Achicatz Went "Pop"

Japansk mat

Posted Feb. 6, 2018, 10:45 a.m. By achicatz Tags: Mat

Det finns så mycket god mat som man bara vill äta hur mycket som helst av. Ja det är underbart att det finns så mycket att välja på och så många olika smaker att äta. Ja det är underbart och det är så härligt att kunna äta massor med god mat. Japansk mat är väldigt gott tycker jag, det är mycket smaker och samtidigt väldigt fräscht på något sätt ja det är väldigt gott tycker jag. Det skulle vara kul att vara lite bättre på att göra sån mat hemma för det kan jag inte riktigt göra men jag önskar att jag kunde det.
Man kan köpa många bra saker online så som misopasta för att kunna tillaga japansk mat bättre.

Vill göra egen sushi 

Ja jag skulle verkligen vilja göra egen sushi för det är ju så gott och något som jag verkligen tycker om och att kunna göra det hemma är ju verkligen kul och något som jag satsar på att kunna göra hemma. Ja det finns ju så mycket mer än just sushi och det är ju bra att det finns så mycket som man kan prova på och som smakar så gott. Ja det är underbart och något som man vill göra mer av och som är kul att bjuda på om man har lite vänner över hemma.
Ja nu vart jag sugen på att göra något gott med något japanskt det skulle jag verkligen vilja äta nu och det finns ju så mycket gott som man kan göra och det japanska köket är ju verkligen underbart med så många olika härliga smaker som man kan pröva på och som gör det hela väldigt gott och underbart. Något att göra oftare tror jag och som jag gärna gör mer en än gång. Ja det får nog bli så att vi gör det ikväll.